Afspraak maken?  (058) 265 17 56     Contact
Iepie Kroese

Training en coaching

voor persoonlijke bloei

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en het 'mens-zijn'; waarom doen we zoals we doen en wat drijft ons in ons leven? Mensen begeleiden bij persoonlijke vraagstukken in hun werk of privéleven doe ik dan ook met liefde en plezier.


Mijn achtergrond

In 1991 ben ik afgestudeerd aan de Landbouw Universiteit Wageningen, studierichting Voeding en gezondheid. Na mijn studie ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als projectleider in de gezondheids- en milieuvoorlichting.

Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar het trainersvak en ben ruim acht jaar werkzaam geweest bij SBI training en advies. In die tijd heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van trainingsmethodieken en teamcoaching waaronder de opleiding Psychodrama en Voice dialogue bij Het Balkon in Vasse.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als zelfstandig coach en trainer.

In 2011 heb ik de vierjarige beroepsopleiding Psychosociale therapie bij Boswijk Instituut afgerond. Een gedegen opleiding die een stevige basis geeft voor het begeleiden van mensen bij persoonlijke vraagstukken.

Per 1 mei 2019 ben ik werkzaam bij Reliëf als trainer ethiek en zingeving in de zorg.


schrijven

Naast het geven van coaching en training schrijf ik graag. Met veel plezier schrijf ik maandelijks een column op deze website, over datgene wat me opvalt in alledaagse gebeurtenissen.

In mei 2017 verscheen bij uitgeverij van Warven het boek 'Mijn moeder en ik'. Dit boekje is een persoonlijk verslag over het rouwproces dat ik doormaakte na het plotselinge verlies van mijn moeder. Voor meer informatie lees hier verder.