Afspraak maken?  (058) 265 17 56     Contact
Iepie Kroese Training en Coaching

Voor persoonlijke bloei

in je werk

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in mensen en het 'mens-zijn'; waarom doen we zoals we doen en wat drijft ons in ons leven? Mensen begeleiden bij persoonlijke ontwikkeling en het omgaan met uitdagingen in hun werk of privéleven doe ik dan ook met liefde en plezier.


Mijn achtergrond

Na mijn afstuderen in 1991 aan de Landbouw Universiteit Wageningen (studierichting Voeding en Gezondheid) ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als projectleider in de gezondheids- en milieuvoorlichting.

Vervolgens heb ik de overstap gemaakt naar het trainersvak en ben ruim acht jaar werkzaam geweest als trainer voor ondernemingsraden. In die tijd heb ik verschillende cursussen en opleidingen gevolgd op het gebied van trainingsmethodieken en (team)coaching; onder andere de opleiding Psychodrama en Voice dialogue bij Het Balkon in Vasse.

Sinds 2008 ben ik werkzaam als zelfstandig coach en trainer.

In 2011 heb ik de vierjarige opleiding Psychosociale therapie bij Boswijk Instituut afgerond. Een gedegen beroepsopleiding die een stevige basis geeft voor het begeleiden van mensen bij persoonlijke vraagstukken.

Daarnaast verdiep ik me sinds langere tijd met veel interesse in het gedachtegoed van spirituele stromingen zoals de Christelijke mystiek, het Boeddhisme en het Soefisme. 


schrijven

Naast het geven van coaching en training schrijf ik graag. Met veel plezier schrijf ik maandelijks een column op deze website, over datgene wat me opvalt in alledaagse gebeurtenissen.

In mei 2017 verscheen bij uitgeverij van Warven het boek 'Mijn moeder en ik'. Hierin beschrijf hoe ik met vallen en opstaan heb leren omgaan met het plotselinge verlies van mijn moeder. Voor meer informatie lees hier verder.